Thuis Loopband Focus Fitness Jet 2 – met hartslagfunctie

Loopband Focus Fitness Jet 2 – met hartslagfunctie voor thuis

 

Wandelen en hardlopen is voor iedereen supergezond. Het liefste doen we dat in de buitenlucht natuurlijk, maar we wonen in Nederland en daar is het niet altijd even mooi weer. Dus een hardloopband voor thuis is natuurlijk ideaal!
De voordelen van een loopband in huis is dat je er ieder moment gebruik van kunt maken. Heb je zin in een hardloopsessie of gewoon een lekker wandelmomentje dan biedt een loopband de uitkomst voor jong en oud!

De Focus Fitness Jet 2 beschikt over diverse voorgeprogrammeerde programma’s en heeft een hele stille motor,(ook fijn voor de buren) ook heeft deze loopband  2 verstelbare hoogtes, je kunt tegen een berg oprennen of lopen. Gemakkelijk voor intervaltrainingen en je hebt afwisseling in je parcours, zo blijft je training steeds afwisselend en leuk.

Deze loopband is super handig, neemt weinig ruimte in en je kunt de band opklappen en handig wegbergen. Deze Focus Fitness Jet 2 loopband heeft een overzichtelijke display waarop je de trainingsgegevens eenvoudig kunt aflezen.
Natuurlijk is ook snelheid, afstand, verbrande calorieën, tijd en hartslag handig af te lezen, zo kun je een programma opstellen voor de dagelijkse trainingen. De snelheden die je kunt bereiken op deze loopband is wel 13 km per uur! De Jet 2 loopband van Focus Fitness  heeft een stille 1,5 pk motor, dus zeker niet extra gehorig. Het is een prima loopband die aan de verwachtingen voldoet voor een goede prijs.

 

 

Loopband Focus Fitness Jet 2 - met hartslagfunctie

449,00 499,00 in stock
Laatste update was op: juli 8, 2021 3:53 am

Maximale belasting: 100 kg | Met hartslagfunctie

Leave your vote

137 points
Upvote Downvote
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Vlakko
Logo

Send this to a friend