Hotels in Noordwijk met zeezicht

Hotels in Noordwijk met zeezicht zijn echt aan te raden. Wakker worden met een fantastisch uitzicht op de Noordzee en het prachtige strand, wie wil dat nou niet?? Natuurlijk wil je er ook lekker op uit, winkelen uiteten, leuke bars bezoeken en eten op het strand Noordwijk biedt het allemaal!

Noordwijk aan Zee is een oud Vissersdorpje en heeft een lang gerekte kuststrook van maar liefst 13 kilometer lang zandstrand. Dit strand grenst aan het Strand van Katwijk aan Zee en Langevelderslag. Noordwijk is rijk aan twee boulevards genaamd:  de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Koningin Astrid Boulevard. Deze zijn beide prachtig aangelegd er wordt zomer en winter veelvuldig gebruik van gemaakt, het is heerlijk paraderen in Noordwijk.

De visserij was tot begin 19e eeuw 1 van de belangrijkste inkomsten in Noordwijk, later werd er meer op het toerisme ingespeeld, dit was een zeer goede zet van de bevolking, want er worden tegenwoordig meer dan 1 miljoen overnachtingen geboekt! Wist je dat Noordwijk op de duinen ligt, dus een heerlijke wandeling door het duingebied is ook sterk aan te raden.

Vlakbij ligt de Bollenstreek dit kan ook voor een verrassend uitstapje zorgen, je kijkt er je ogen uit, zeker wanneer het bloembollentijd en alles in bloei staat. De omstandigheden voor de teelt zijn daar gunstig vanwege het dicht onder de oppervlakte duinzand. De grote uitgestrekte duinstreek laat zeeën van prachtige kleuren van tulpen, hyacinten, narcissen en krokussen zien waar je versteld van zult staan en zijn om nooit meer te vergeten!

Het strand van Noordwijk heeft 18 strandpaviljoens waarvan er zeven het hele jaar door geopend zijn. De paviljoens zijn stuk voor stuk met grote zorg ingericht en er is voor ieder wat wils. Of je nu echt wilt gaan dineren met een meerder gangen en champagne, of lekker met je voetjes in het zand van een patatje en een blikje fris wilt gaan genieten, alles is mogelijk in Noordwijk aan Zee.

De winkels in Noordwijk zijn dagelijks geopend en ook op zondag. De openings- tijden kunnen wel per winkel verschillen. Je zult er leuke boutiques vinden, natuurlijk zijn er ook souvenirwinkels waar je de leukste herinneringen aan Noordwijk  kunt kopen en mee naar huis kunt nemen (buiten de honderden foto’s natuurlijk!

 

Help! Welke accommodatie is het beste?

AE__booking booking.com
Laatste update was op: juli 15, 2023 12:19 am
 1. Ontvangst en lounge fantastisch. Alles mooi versierd in kerstsferen, vriendelijk personeel, lekkere drankjes en hapjes in de lounge, kamer mooi

 2. Grandeur van het hotel, locatie, sfeer, kamer zelf mooi nieuw.

 3. Prachtig hotel op een schitterende locatie. Heerlijk gegeten

 4. Statig hotel, vriendelijk personeel, een echte oase in deze Corona tijd!

 5. Er moesten corona maatregelen getroffen worden en dit was zeker goed uitgevoerd. verder was het ontbijt geweldig goed. locatie is geweldig goed. Helaas was het slecht weer. Personeel was positief en klantvriendelijk

 6. Prachtig uitzicht vanuit je comfortabele sfeervolle kamer.

 7. Prachtige locatie, mooie kamer met zeezicht. Dat geluid van de zee – heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en attent. High tea was lekker en uitgebreid. Ontbijt was ook uitstekend. Er heerst een veilig gevoel in het hotel. Coronaregels worden keurig toegepast.

 8. Gezellige sfeer, alles Corona proof, ontzettend aardig personeel. Keurige gezellige kamers met alle faciliteiten. Heerlijk gegeten in de Lounge, super en uitgebreid ontbijt. Fijne sauna!

 9. Het uitzicht van de kamer en de aankleding van het gehele hotel waren erg mooi. Er was een gezellige kerst sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.

 10. De verjaardag van mijn echtgenote kon in deze vervelende corona tijd niet beter tezamen worden herinnerd. Top locatie, de staff bijzonder vriendelijk en verwennend. Tot spoedig!

 11. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 12. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 13. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 14. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 15. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 16. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 17. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 18. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 19. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 20. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 21. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 22. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 23. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 24. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 25. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 26. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 27. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 28. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 29. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 30. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 31. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 32. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 33. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 34. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 35. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 36. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 37. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 38. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 39. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 40. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 41. De gastvrijheid, een gratis upgrade, alles was nog open(ondanks corona)

 42. Ondanks corona alles keurig geregeld. Kamer was schoon en netjes. Complimenten!

 43. Kamer met zeezicht! Nette kamer. Ontbijt en zo was ook goed geregeld met 1,5 mtr afstand (coronamaatregelen).

 44. De kamer was mooi en de bar super gezellig. Restaurant knus en gezellig

 45. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was goed, een heerlijk ontbijt.

 46. Ontbijt en avondeten was mega lekker, sfeer fijn en ik vond de rust heerlijk

 47. Super grote kamer met zeezicht. Mooie nette ruime kamers met een mega groot bed! Heerlijk wakker worden aan het strand

 48. alles was naar wens. Vooral het uitzicht was een meevaller.

 49. Goede ligging met parkeergelegenheid dichtbij. Aardig personeel en prima ontbijt. Alles goed afgestemd op het corona virus.

 50. Locatie perfect Personeel vriendelijk Ontbijt prima.

 51. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 52. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 53. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 54. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 55. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 56. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 57. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 58. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 59. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 60. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 61. De gastvrijheid, een gratis upgrade, alles was nog open(ondanks corona)

 62. Ondanks corona alles keurig geregeld. Kamer was schoon en netjes. Complimenten!

 63. Kamer met zeezicht! Nette kamer. Ontbijt en zo was ook goed geregeld met 1,5 mtr afstand (coronamaatregelen).

 64. De kamer was mooi en de bar super gezellig. Restaurant knus en gezellig

 65. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was goed, een heerlijk ontbijt.

 66. Ontbijt en avondeten was mega lekker, sfeer fijn en ik vond de rust heerlijk

 67. Super grote kamer met zeezicht. Mooie nette ruime kamers met een mega groot bed! Heerlijk wakker worden aan het strand

 68. alles was naar wens. Vooral het uitzicht was een meevaller.

 69. Goede ligging met parkeergelegenheid dichtbij. Aardig personeel en prima ontbijt. Alles goed afgestemd op het corona virus.

 70. Locatie perfect Personeel vriendelijk Ontbijt prima.

 71. Ontvangst en lounge fantastisch. Alles mooi versierd in kerstsferen, vriendelijk personeel, lekkere drankjes en hapjes in de lounge, kamer mooi

 72. Grandeur van het hotel, locatie, sfeer, kamer zelf mooi nieuw.

 73. Prachtig hotel op een schitterende locatie. Heerlijk gegeten

 74. Statig hotel, vriendelijk personeel, een echte oase in deze Corona tijd!

 75. Er moesten corona maatregelen getroffen worden en dit was zeker goed uitgevoerd. verder was het ontbijt geweldig goed. locatie is geweldig goed. Helaas was het slecht weer. Personeel was positief en klantvriendelijk

 76. Prachtig uitzicht vanuit je comfortabele sfeervolle kamer.

 77. Prachtige locatie, mooie kamer met zeezicht. Dat geluid van de zee – heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en attent. High tea was lekker en uitgebreid. Ontbijt was ook uitstekend. Er heerst een veilig gevoel in het hotel. Coronaregels worden keurig toegepast.

 78. Gezellige sfeer, alles Corona proof, ontzettend aardig personeel. Keurige gezellige kamers met alle faciliteiten. Heerlijk gegeten in de Lounge, super en uitgebreid ontbijt. Fijne sauna!

 79. Het uitzicht van de kamer en de aankleding van het gehele hotel waren erg mooi. Er was een gezellige kerst sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.

 80. De verjaardag van mijn echtgenote kon in deze vervelende corona tijd niet beter tezamen worden herinnerd. Top locatie, de staff bijzonder vriendelijk en verwennend. Tot spoedig!

 81. Ruim, en schoon, vriendelijk personeel. En in coronatijd hadden we een zwembad voor ons alleen. Heerlijk.

 82. Boeken en inchecken prima. Goed ingericht huisje en best ruim tuintje. Strand en faciliteiten op korte afstand.

 83. De rust op het werk terwijl die toch vol geboekt was. Soms hadden we het zwembad voor ons alleen top.

 84. Zeer goede service, we waren wat vergeten bij vertrek en werden meteen de volgende dag gebeld dat het gevonden was en opgestuurd zou worden

 85. Goede verwarming, prima chalet in het algemeen, leuk zwembadje, heerlijke voetbalkooi (voor 1:1 of 2:2 spelers maximaal), prima brood van de bakkerservice, heerlijk gegeten in het restaurant op het park (aanrader!), zeer aardige receptie.

 86. Ruime huisjes, licht en warm, goed warm water, nieuw, netjes. Leuk welkomspakket. Handig

 87. Rustig park op 2-3 km fietsen van het strand, meer en Noordwijkerhout. Mooi comfortabel huisje (comfort 5 personen) met ruime tuin.

 88. We hadden een 5 persoons deluxe huisje met z’n tweeën. De woonkamer en de keuken hadden veel faciliteiten. Ook de tuin was top en had de hele dag zon. Met 15 minuten fietsen ben je in Noordwijk aan zee en bij alle leuke strandtenten. We zouden we zo weer heen gaan.

 89. Heerlijk verblijf op een mooi en verzorgd park. Ruime woonkamer met goed uitgeruste keuken en mooie badkamer met regendouche. Ook de omgeving is zeer de moeite waard.

 90. Het feit dat het park super kindvriendelijk is, was voor ons perfect met 2 meiden van 2,5 en 9 jaar.

 91. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 92. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 93. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 94. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 95. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 96. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 97. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 98. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 99. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 100. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 101. De gastvrijheid, een gratis upgrade, alles was nog open(ondanks corona)

 102. Ondanks corona alles keurig geregeld. Kamer was schoon en netjes. Complimenten!

 103. Kamer met zeezicht! Nette kamer. Ontbijt en zo was ook goed geregeld met 1,5 mtr afstand (coronamaatregelen).

 104. De kamer was mooi en de bar super gezellig. Restaurant knus en gezellig

 105. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was goed, een heerlijk ontbijt.

 106. Ontbijt en avondeten was mega lekker, sfeer fijn en ik vond de rust heerlijk

 107. Super grote kamer met zeezicht. Mooie nette ruime kamers met een mega groot bed! Heerlijk wakker worden aan het strand

 108. alles was naar wens. Vooral het uitzicht was een meevaller.

 109. Goede ligging met parkeergelegenheid dichtbij. Aardig personeel en prima ontbijt. Alles goed afgestemd op het corona virus.

 110. Locatie perfect Personeel vriendelijk Ontbijt prima.

 111. Ontvangst en lounge fantastisch. Alles mooi versierd in kerstsferen, vriendelijk personeel, lekkere drankjes en hapjes in de lounge, kamer mooi

 112. Grandeur van het hotel, locatie, sfeer, kamer zelf mooi nieuw.

 113. Prachtig hotel op een schitterende locatie. Heerlijk gegeten

 114. Statig hotel, vriendelijk personeel, een echte oase in deze Corona tijd!

 115. Er moesten corona maatregelen getroffen worden en dit was zeker goed uitgevoerd. verder was het ontbijt geweldig goed. locatie is geweldig goed. Helaas was het slecht weer. Personeel was positief en klantvriendelijk

 116. Prachtig uitzicht vanuit je comfortabele sfeervolle kamer.

 117. Prachtige locatie, mooie kamer met zeezicht. Dat geluid van de zee – heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en attent. High tea was lekker en uitgebreid. Ontbijt was ook uitstekend. Er heerst een veilig gevoel in het hotel. Coronaregels worden keurig toegepast.

 118. Gezellige sfeer, alles Corona proof, ontzettend aardig personeel. Keurige gezellige kamers met alle faciliteiten. Heerlijk gegeten in de Lounge, super en uitgebreid ontbijt. Fijne sauna!

 119. Het uitzicht van de kamer en de aankleding van het gehele hotel waren erg mooi. Er was een gezellige kerst sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.

 120. De verjaardag van mijn echtgenote kon in deze vervelende corona tijd niet beter tezamen worden herinnerd. Top locatie, de staff bijzonder vriendelijk en verwennend. Tot spoedig!

 121. Ruim, en schoon, vriendelijk personeel. En in coronatijd hadden we een zwembad voor ons alleen. Heerlijk.

 122. Boeken en inchecken prima. Goed ingericht huisje en best ruim tuintje. Strand en faciliteiten op korte afstand.

 123. De rust op het werk terwijl die toch vol geboekt was. Soms hadden we het zwembad voor ons alleen top.

 124. Zeer goede service, we waren wat vergeten bij vertrek en werden meteen de volgende dag gebeld dat het gevonden was en opgestuurd zou worden

 125. Goede verwarming, prima chalet in het algemeen, leuk zwembadje, heerlijke voetbalkooi (voor 1:1 of 2:2 spelers maximaal), prima brood van de bakkerservice, heerlijk gegeten in het restaurant op het park (aanrader!), zeer aardige receptie.

 126. Ruime huisjes, licht en warm, goed warm water, nieuw, netjes. Leuk welkomspakket. Handig

 127. Rustig park op 2-3 km fietsen van het strand, meer en Noordwijkerhout. Mooi comfortabel huisje (comfort 5 personen) met ruime tuin.

 128. We hadden een 5 persoons deluxe huisje met z’n tweeën. De woonkamer en de keuken hadden veel faciliteiten. Ook de tuin was top en had de hele dag zon. Met 15 minuten fietsen ben je in Noordwijk aan zee en bij alle leuke strandtenten. We zouden we zo weer heen gaan.

 129. Heerlijk verblijf op een mooi en verzorgd park. Ruime woonkamer met goed uitgeruste keuken en mooie badkamer met regendouche. Ook de omgeving is zeer de moeite waard.

 130. Het feit dat het park super kindvriendelijk is, was voor ons perfect met 2 meiden van 2,5 en 9 jaar.

 131. Mooi gezellig en klein hotel direct aan het strand.

 132. Super vriendelijk en gastvrij personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt, upgrade gekregen naar ruimere kamer met beter uitzicht, gratis parkeren om de hoek mogelijk, direct aan de boulevard aan zee, heerlijike cocktails en goede menukaart

 133. Vesper is een heerlijk hotel vriendelijk personeel mooie kamer van alle gemakken voorzien. Eten is echt fantastisch in het restaurant zowel lunch diner en ontbijt is van prima kwaliteit. Wij komen zeker nog een keer terug.

 134. We kregen een welkomstdrankje aangeboden bij aankomst, heel attent. Vriendelijk personeel en uitgebreide mogelijkheden bij het ontbijt. Vooral het ontbijt a la carte was een aanrader! Ook de vraag of we een flesje water mee wilden nemen bij vertrek hebben wij enorm gewaardeerd. Kortom een heerlijk hotel op een mooie locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

 135. De ligging en het gevarieerde ontbijt zijn geweldig.

 136. Zeer goede service van het personeel, heerlijk bed en prachtig uitzicht

 137. Modern boutique hotel , heerlijk relaxed , vanuit hotel terras uitzicht over de zee . Gezellig bar en goed restaurant . Mooie kamer. Eigen strandtent op het strand .

 138. Prima ligging aan het strand en fijne locatie om te borrelen.

 139. Vriendelijk personeel en goede aankleding van het hotel. Heerlijke lunch. Prima kamer

 140. Zeer mooie indeling en interieur, perfecte ligging en restaurant/ontbijt

 141. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 142. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 143. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 144. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 145. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 146. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 147. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 148. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 149. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 150. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 151. De gastvrijheid, een gratis upgrade, alles was nog open(ondanks corona)

 152. Ondanks corona alles keurig geregeld. Kamer was schoon en netjes. Complimenten!

 153. Kamer met zeezicht! Nette kamer. Ontbijt en zo was ook goed geregeld met 1,5 mtr afstand (coronamaatregelen).

 154. De kamer was mooi en de bar super gezellig. Restaurant knus en gezellig

 155. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was goed, een heerlijk ontbijt.

 156. Ontbijt en avondeten was mega lekker, sfeer fijn en ik vond de rust heerlijk

 157. Super grote kamer met zeezicht. Mooie nette ruime kamers met een mega groot bed! Heerlijk wakker worden aan het strand

 158. alles was naar wens. Vooral het uitzicht was een meevaller.

 159. Goede ligging met parkeergelegenheid dichtbij. Aardig personeel en prima ontbijt. Alles goed afgestemd op het corona virus.

 160. Locatie perfect Personeel vriendelijk Ontbijt prima.

 161. Ontvangst en lounge fantastisch. Alles mooi versierd in kerstsferen, vriendelijk personeel, lekkere drankjes en hapjes in de lounge, kamer mooi

 162. Grandeur van het hotel, locatie, sfeer, kamer zelf mooi nieuw.

 163. Prachtig hotel op een schitterende locatie. Heerlijk gegeten

 164. Statig hotel, vriendelijk personeel, een echte oase in deze Corona tijd!

 165. Er moesten corona maatregelen getroffen worden en dit was zeker goed uitgevoerd. verder was het ontbijt geweldig goed. locatie is geweldig goed. Helaas was het slecht weer. Personeel was positief en klantvriendelijk

 166. Prachtig uitzicht vanuit je comfortabele sfeervolle kamer.

 167. Prachtige locatie, mooie kamer met zeezicht. Dat geluid van de zee – heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en attent. High tea was lekker en uitgebreid. Ontbijt was ook uitstekend. Er heerst een veilig gevoel in het hotel. Coronaregels worden keurig toegepast.

 168. Gezellige sfeer, alles Corona proof, ontzettend aardig personeel. Keurige gezellige kamers met alle faciliteiten. Heerlijk gegeten in de Lounge, super en uitgebreid ontbijt. Fijne sauna!

 169. Het uitzicht van de kamer en de aankleding van het gehele hotel waren erg mooi. Er was een gezellige kerst sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.

 170. De verjaardag van mijn echtgenote kon in deze vervelende corona tijd niet beter tezamen worden herinnerd. Top locatie, de staff bijzonder vriendelijk en verwennend. Tot spoedig!

 171. Ruim, en schoon, vriendelijk personeel. En in coronatijd hadden we een zwembad voor ons alleen. Heerlijk.

 172. Boeken en inchecken prima. Goed ingericht huisje en best ruim tuintje. Strand en faciliteiten op korte afstand.

 173. De rust op het werk terwijl die toch vol geboekt was. Soms hadden we het zwembad voor ons alleen top.

 174. Zeer goede service, we waren wat vergeten bij vertrek en werden meteen de volgende dag gebeld dat het gevonden was en opgestuurd zou worden

 175. Goede verwarming, prima chalet in het algemeen, leuk zwembadje, heerlijke voetbalkooi (voor 1:1 of 2:2 spelers maximaal), prima brood van de bakkerservice, heerlijk gegeten in het restaurant op het park (aanrader!), zeer aardige receptie.

 176. Ruime huisjes, licht en warm, goed warm water, nieuw, netjes. Leuk welkomspakket. Handig

 177. Rustig park op 2-3 km fietsen van het strand, meer en Noordwijkerhout. Mooi comfortabel huisje (comfort 5 personen) met ruime tuin.

 178. We hadden een 5 persoons deluxe huisje met z’n tweeën. De woonkamer en de keuken hadden veel faciliteiten. Ook de tuin was top en had de hele dag zon. Met 15 minuten fietsen ben je in Noordwijk aan zee en bij alle leuke strandtenten. We zouden we zo weer heen gaan.

 179. Heerlijk verblijf op een mooi en verzorgd park. Ruime woonkamer met goed uitgeruste keuken en mooie badkamer met regendouche. Ook de omgeving is zeer de moeite waard.

 180. Het feit dat het park super kindvriendelijk is, was voor ons perfect met 2 meiden van 2,5 en 9 jaar.

 181. Mooi gezellig en klein hotel direct aan het strand.

 182. Super vriendelijk en gastvrij personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt, upgrade gekregen naar ruimere kamer met beter uitzicht, gratis parkeren om de hoek mogelijk, direct aan de boulevard aan zee, heerlijike cocktails en goede menukaart

 183. Vesper is een heerlijk hotel vriendelijk personeel mooie kamer van alle gemakken voorzien. Eten is echt fantastisch in het restaurant zowel lunch diner en ontbijt is van prima kwaliteit. Wij komen zeker nog een keer terug.

 184. We kregen een welkomstdrankje aangeboden bij aankomst, heel attent. Vriendelijk personeel en uitgebreide mogelijkheden bij het ontbijt. Vooral het ontbijt a la carte was een aanrader! Ook de vraag of we een flesje water mee wilden nemen bij vertrek hebben wij enorm gewaardeerd. Kortom een heerlijk hotel op een mooie locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

 185. De ligging en het gevarieerde ontbijt zijn geweldig.

 186. Zeer goede service van het personeel, heerlijk bed en prachtig uitzicht

 187. Modern boutique hotel , heerlijk relaxed , vanuit hotel terras uitzicht over de zee . Gezellig bar en goed restaurant . Mooie kamer. Eigen strandtent op het strand .

 188. Prima ligging aan het strand en fijne locatie om te borrelen.

 189. Vriendelijk personeel en goede aankleding van het hotel. Heerlijke lunch. Prima kamer

 190. Zeer mooie indeling en interieur, perfecte ligging en restaurant/ontbijt

 191. zeer goed ontbijt, vriendelijk behulpzame medewerkers

 192. Ontvangen worden met een glaasje bubbels, je bagage wordt direct van je overgenomen is een heel goed begin. Je wordt direct te woord gestaan en begeleid naar je keuzes voor diner, spa beleving en het plannen van je ontbijt. Het eten was heel prima. Al met al een fijn verblijf gehad.

 193. Bed lag heerlijk. Erg mooi hotel, veel faciliteiten en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de kamer(deluxe 2 pers kamer) ten overstaan van het hotel zelf dan weer iets minder luxe. Meer een klassieke kamer dan wat ik had verwacht bij het zien van de rest van het hotel.

 194. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Je voelt je zeer welkom. Wij hadden onze hond mee gebracht. Op de kamer stond een voerbak en waterbak klaar en een pakje hondenkoekjes. Erg attent!

 195. Het personeel was onwijs hartelijk en behulpzaam. Van de bubbels bij binnenkomst, tot informatieverstrekking over gebruik van de sauna tot de bediening in het restaurant voor het diner en ontbijt. De regels en gang van zaken rondom COVID-19 werden duidelijk uitgelegd.

 196. Na een lange wandeling een voortreffelijke en gastvrije ontvangst, medewerkers van receptie hebben oprechte interesse in wat de gast verteld. ‘s avonds werden mijn zoon en ik wat verrast door de 20.00 geen alcohol regel. Onze gastvrouw (een stagiaire) in het restaurant de Harmonie wist deze Covid maatregel uitstekend en charmant uit te leggen. Overigens een gastvrouw met humor en kennis maakt van een diner een feestje. Echter ook het feit dat de “grote baas” / algemeen manager aanwezig was om gasten, die meer moeite hebben met de Covid maatregelen, uitleg te geven en op hun gemak te stellen is fantastisch.

 197. Ontbijt, sauna, zwemad, locatie aan het strand, ruime kamer, goede aanbieding (€125 per nacht per 2 persoonskamer inclusief ontbijt)

 198. Alle relexte ingredienten zijn aanwezig: sauna, massage, strand en strandtenten.

 199. Eigenlijk alles, prachtige kamer, heerlijke bedden, de hygiene, als gast ervaar je een koninklijk gevoel!

 200. het personeel is altijd vrolijk en maken een praatje. het feit dat de mensen die wij jaarlijks spreken er vaak ruim 20 jaar werkzaam zijn spreekt voor zich. wij komen dan ook jaarlijks graag terug.

 201. De gastvrijheid, een gratis upgrade, alles was nog open(ondanks corona)

 202. Ondanks corona alles keurig geregeld. Kamer was schoon en netjes. Complimenten!

 203. Kamer met zeezicht! Nette kamer. Ontbijt en zo was ook goed geregeld met 1,5 mtr afstand (coronamaatregelen).

 204. De kamer was mooi en de bar super gezellig. Restaurant knus en gezellig

 205. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was goed, een heerlijk ontbijt.

 206. Ontbijt en avondeten was mega lekker, sfeer fijn en ik vond de rust heerlijk

 207. Super grote kamer met zeezicht. Mooie nette ruime kamers met een mega groot bed! Heerlijk wakker worden aan het strand

 208. alles was naar wens. Vooral het uitzicht was een meevaller.

 209. Goede ligging met parkeergelegenheid dichtbij. Aardig personeel en prima ontbijt. Alles goed afgestemd op het corona virus.

 210. Locatie perfect Personeel vriendelijk Ontbijt prima.

 211. Ontvangst en lounge fantastisch. Alles mooi versierd in kerstsferen, vriendelijk personeel, lekkere drankjes en hapjes in de lounge, kamer mooi

 212. Grandeur van het hotel, locatie, sfeer, kamer zelf mooi nieuw.

 213. Prachtig hotel op een schitterende locatie. Heerlijk gegeten

 214. Statig hotel, vriendelijk personeel, een echte oase in deze Corona tijd!

 215. Er moesten corona maatregelen getroffen worden en dit was zeker goed uitgevoerd. verder was het ontbijt geweldig goed. locatie is geweldig goed. Helaas was het slecht weer. Personeel was positief en klantvriendelijk

 216. Prachtig uitzicht vanuit je comfortabele sfeervolle kamer.

 217. Prachtige locatie, mooie kamer met zeezicht. Dat geluid van de zee – heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en attent. High tea was lekker en uitgebreid. Ontbijt was ook uitstekend. Er heerst een veilig gevoel in het hotel. Coronaregels worden keurig toegepast.

 218. Gezellige sfeer, alles Corona proof, ontzettend aardig personeel. Keurige gezellige kamers met alle faciliteiten. Heerlijk gegeten in de Lounge, super en uitgebreid ontbijt. Fijne sauna!

 219. Het uitzicht van de kamer en de aankleding van het gehele hotel waren erg mooi. Er was een gezellige kerst sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.

 220. De verjaardag van mijn echtgenote kon in deze vervelende corona tijd niet beter tezamen worden herinnerd. Top locatie, de staff bijzonder vriendelijk en verwennend. Tot spoedig!

 221. Ruim, en schoon, vriendelijk personeel. En in coronatijd hadden we een zwembad voor ons alleen. Heerlijk.

 222. Boeken en inchecken prima. Goed ingericht huisje en best ruim tuintje. Strand en faciliteiten op korte afstand.

 223. De rust op het werk terwijl die toch vol geboekt was. Soms hadden we het zwembad voor ons alleen top.

 224. Zeer goede service, we waren wat vergeten bij vertrek en werden meteen de volgende dag gebeld dat het gevonden was en opgestuurd zou worden

 225. Goede verwarming, prima chalet in het algemeen, leuk zwembadje, heerlijke voetbalkooi (voor 1:1 of 2:2 spelers maximaal), prima brood van de bakkerservice, heerlijk gegeten in het restaurant op het park (aanrader!), zeer aardige receptie.

 226. Ruime huisjes, licht en warm, goed warm water, nieuw, netjes. Leuk welkomspakket. Handig

 227. Rustig park op 2-3 km fietsen van het strand, meer en Noordwijkerhout. Mooi comfortabel huisje (comfort 5 personen) met ruime tuin.

 228. We hadden een 5 persoons deluxe huisje met z’n tweeën. De woonkamer en de keuken hadden veel faciliteiten. Ook de tuin was top en had de hele dag zon. Met 15 minuten fietsen ben je in Noordwijk aan zee en bij alle leuke strandtenten. We zouden we zo weer heen gaan.

 229. Heerlijk verblijf op een mooi en verzorgd park. Ruime woonkamer met goed uitgeruste keuken en mooie badkamer met regendouche. Ook de omgeving is zeer de moeite waard.

 230. Het feit dat het park super kindvriendelijk is, was voor ons perfect met 2 meiden van 2,5 en 9 jaar.

 231. Mooi gezellig en klein hotel direct aan het strand.

 232. Super vriendelijk en gastvrij personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt, upgrade gekregen naar ruimere kamer met beter uitzicht, gratis parkeren om de hoek mogelijk, direct aan de boulevard aan zee, heerlijike cocktails en goede menukaart

 233. Vesper is een heerlijk hotel vriendelijk personeel mooie kamer van alle gemakken voorzien. Eten is echt fantastisch in het restaurant zowel lunch diner en ontbijt is van prima kwaliteit. Wij komen zeker nog een keer terug.

 234. We kregen een welkomstdrankje aangeboden bij aankomst, heel attent. Vriendelijk personeel en uitgebreide mogelijkheden bij het ontbijt. Vooral het ontbijt a la carte was een aanrader! Ook de vraag of we een flesje water mee wilden nemen bij vertrek hebben wij enorm gewaardeerd. Kortom een heerlijk hotel op een mooie locatie! Wij komen zeker nog eens terug.

 235. De ligging en het gevarieerde ontbijt zijn geweldig.

 236. Zeer goede service van het personeel, heerlijk bed en prachtig uitzicht

 237. Modern boutique hotel , heerlijk relaxed , vanuit hotel terras uitzicht over de zee . Gezellig bar en goed restaurant . Mooie kamer. Eigen strandtent op het strand .

 238. Prima ligging aan het strand en fijne locatie om te borrelen.

 239. Vriendelijk personeel en goede aankleding van het hotel. Heerlijke lunch. Prima kamer

 240. Zeer mooie indeling en interieur, perfecte ligging en restaurant/ontbijt

 241. Wat een ontvangst. Zo’n aardige medewerkers. Top ontbijt. Ik kan niks opnoemen wat ik daarbij miste

 242. Het zwembad was fantastisch en het ontbijt overheerlijk.

 243. Bijzonder vriendelijk personeel. Super ontbijt en prachtige kamers. Bijzonder comfortabele badkamer

 244. Upgrade naar een ‘superior’ kamer aangezien ik had gevraagd om een douche ipv een bad.

 245. Ontbijt was prima en het restaurant Oriento boven verwachting goed!!!!

 246. Het heerlijke ontbijt ! En vriendelijk personeel vooral ook in het zwembad was top !

 247. Het is een heel gezellig en warm hotel met een fijne sfeer met een luxe uitstraling. De bar is gezellig met leuk personeel. Vooral Jeffrey is een topper

 248. Alles ging prima alleen het koffie of thee halen in het restaurant was wat warrig door de loop. Ik zou dit dan aan de tafel bedienen, waardoor de mensen niet door het restaurant in de rij hoeven te staan.

 249. Super hotel met een super ligging direct aan de boulevard en aan het strand!!! Een echte aanrader

 250. Vaker daar geweest, we willen eigenlijk niet anders!

 251. Het ontbijt was meer dan prima, alles wat je nodig had was er en meer… Het personeel vooral in het restaurant en bij het zwembad vond ik geweldig. Het zwembad was echt geweldig groot met de golven voor de kinderen om de 20 min. Erg meedenkend en hartelijk. Parkeren prima prijs bij het hotel. We waren de laatste gasten voordat het hotel ging sluiten voor hun renovatie, maar daar merkte je niets van. Echt tot het einde was iedereen vriendelijk!

 252. zeer vriendelijk personeel. mooie upgrade van een kamer gehad prachtige lokatie

 253. Ruim, slaapkamer is gescheiden van woonkamer, ideaal voor afspraken met zakenrelaties.

 254. Rust, zorg. aandacht, goed ontbijt, goed bed. Zo moet het. We kregen upgrade, barman met aandacht voor zijn gasten. Hier snappen ze nog wat hospitality is. Ik ben benieuwd naar de nieuwbouw.

 255. Mooie kamer, diner prima gegeten, evenals ontbijt.

 256. De ligging is fantastisch! De horeca ook en de beauty afdeling is echt een aanwinst!! Fijn en behulpzaam personeel!

 257. Top Hotel, Top Ligging, zeer vriendelijk personeel. Lekker ontbijt

 258. super personeel zelfs in Corona tijd een top verblijf gehad

 259. Locatie is geweldig, uitstraling van het hotel klassiek maar prachtig

 260. Fijne oplossingen om tijdens lockdown toch even lekker ontspannen. Wij kregen in de “diner kamer” ons avondeten en ontbijt geserveerd. Vriendelijke personeel, fijne bedden en de kleintjes konden zwemmen!

 261. Het ontbijt was meer dan prima, alles wat je nodig had was er en meer… Het personeel vooral in het restaurant en bij het zwembad vond ik geweldig. Het zwembad was echt geweldig groot met de golven voor de kinderen om de 20 min. Erg meedenkend en hartelijk. Parkeren prima prijs bij het hotel. We waren de laatste gasten voordat het hotel ging sluiten voor hun renovatie, maar daar merkte je niets van. Echt tot het einde was iedereen vriendelijk!

 262. zeer vriendelijk personeel. mooie upgrade van een kamer gehad prachtige lokatie

 263. Ruim, slaapkamer is gescheiden van woonkamer, ideaal voor afspraken met zakenrelaties.

 264. Rust, zorg. aandacht, goed ontbijt, goed bed. Zo moet het. We kregen upgrade, barman met aandacht voor zijn gasten. Hier snappen ze nog wat hospitality is. Ik ben benieuwd naar de nieuwbouw.

 265. Mooie kamer, diner prima gegeten, evenals ontbijt.

 266. De ligging is fantastisch! De horeca ook en de beauty afdeling is echt een aanwinst!! Fijn en behulpzaam personeel!

 267. Top Hotel, Top Ligging, zeer vriendelijk personeel. Lekker ontbijt

 268. super personeel zelfs in Corona tijd een top verblijf gehad

 269. Locatie is geweldig, uitstraling van het hotel klassiek maar prachtig

 270. Fijne oplossingen om tijdens lockdown toch even lekker ontspannen. Wij kregen in de “diner kamer” ons avondeten en ontbijt geserveerd. Vriendelijke personeel, fijne bedden en de kleintjes konden zwemmen!

 271. Het ontbijt was meer dan prima, alles wat je nodig had was er en meer… Het personeel vooral in het restaurant en bij het zwembad vond ik geweldig. Het zwembad was echt geweldig groot met de golven voor de kinderen om de 20 min. Erg meedenkend en hartelijk. Parkeren prima prijs bij het hotel. We waren de laatste gasten voordat het hotel ging sluiten voor hun renovatie, maar daar merkte je niets van. Echt tot het einde was iedereen vriendelijk!

 272. zeer vriendelijk personeel. mooie upgrade van een kamer gehad prachtige lokatie

 273. Ruim, slaapkamer is gescheiden van woonkamer, ideaal voor afspraken met zakenrelaties.

 274. Rust, zorg. aandacht, goed ontbijt, goed bed. Zo moet het. We kregen upgrade, barman met aandacht voor zijn gasten. Hier snappen ze nog wat hospitality is. Ik ben benieuwd naar de nieuwbouw.

 275. Mooie kamer, diner prima gegeten, evenals ontbijt.

 276. De ligging is fantastisch! De horeca ook en de beauty afdeling is echt een aanwinst!! Fijn en behulpzaam personeel!

 277. Top Hotel, Top Ligging, zeer vriendelijk personeel. Lekker ontbijt

 278. super personeel zelfs in Corona tijd een top verblijf gehad

 279. Locatie is geweldig, uitstraling van het hotel klassiek maar prachtig

 280. Fijne oplossingen om tijdens lockdown toch even lekker ontspannen. Wij kregen in de “diner kamer” ons avondeten en ontbijt geserveerd. Vriendelijke personeel, fijne bedden en de kleintjes konden zwemmen!

 281. Het ontbijt was meer dan prima, alles wat je nodig had was er en meer… Het personeel vooral in het restaurant en bij het zwembad vond ik geweldig. Het zwembad was echt geweldig groot met de golven voor de kinderen om de 20 min. Erg meedenkend en hartelijk. Parkeren prima prijs bij het hotel. We waren de laatste gasten voordat het hotel ging sluiten voor hun renovatie, maar daar merkte je niets van. Echt tot het einde was iedereen vriendelijk!

 282. zeer vriendelijk personeel. mooie upgrade van een kamer gehad prachtige lokatie

 283. Ruim, slaapkamer is gescheiden van woonkamer, ideaal voor afspraken met zakenrelaties.

 284. Rust, zorg. aandacht, goed ontbijt, goed bed. Zo moet het. We kregen upgrade, barman met aandacht voor zijn gasten. Hier snappen ze nog wat hospitality is. Ik ben benieuwd naar de nieuwbouw.

 285. Mooie kamer, diner prima gegeten, evenals ontbijt.

 286. De ligging is fantastisch! De horeca ook en de beauty afdeling is echt een aanwinst!! Fijn en behulpzaam personeel!

 287. Top Hotel, Top Ligging, zeer vriendelijk personeel. Lekker ontbijt

 288. super personeel zelfs in Corona tijd een top verblijf gehad

 289. Locatie is geweldig, uitstraling van het hotel klassiek maar prachtig

 290. Fijne oplossingen om tijdens lockdown toch even lekker ontspannen. Wij kregen in de “diner kamer” ons avondeten en ontbijt geserveerd. Vriendelijke personeel, fijne bedden en de kleintjes konden zwemmen!

Vlakko
Logo