Het Keltische Rijk Clive Cussler

In de nieuwste thriller van Clive en Dirk Cussler proberen Dirk Pitt en zijn bedrijf de vernietiging van de helft van het menselijke ras te voorkomen in een continent hoppend avontuur.

In 1334 v.G.T. vlucht een boot met prinses Meritaten uit Egypte om aan een dodelijke plaag te ontsnappen. Ze draagt ​​een mysterieuze substantie, het Apium van Faras.
In 2020 sterven jonge jongens in El Salvador en worden wetenschappers vermoord wanneer ze proberen het lokale water te testen.
Pitts heldendaden beginnen vroeg wanneer een gesaboteerde dam barst en hij een vrouw van de verdrinking redt. Zoals zijn fans weten, werkt Pitt bij NUMA, de National Underwater and Marine Agency.
Later zinkt een tanker in de Detroit River, en de president geeft NUMA de opdracht om het te onderzoeken. Een NUMA-duiker verkent het gezonken wrak alleen (slecht idee!) En wordt vermoord.
Ondertussen pusht Evanna McKee, CEO van BioRem Global, haar product, “micro-organismen voor bestrijding van vervuiling”. Lezers zullen snel zeggen dat ze niets goeds van plan is – Pitt realiseert zich dat de moorden iets te maken hebben met de watermonsters – maar de details vullen het verhaal aan met bijna constante actie en bedreigingen.
Kinderen, allemaal jongens, zijn wanhopig ziek in een kliniek in Mumbai. Er zijn zoveel crises dat Pitts kinderen moeten helpen: Dirk Junior en zijn tweelingzus, Summer, duiken in de door krokodillen en criminelen geteisterde Nijl voor door de NUMA ondersteund archeologisch onderzoek en botsen onmiddellijk op snode activiteiten.
Slechteriken jagen op hen in een grafkamer. De tweeling zet de familietraditie van moed en vindingrijkheid voort, en Pitts vrouw, congreslid Loren Smith-Pitt, speelt een kleinere maar belangrijke rol.
Het onderzoek leidt naar Loch Ness en vervolgens naar een steile oceaan. ‘Vind Meritaten,’ smeekt een stervende vrouw tegen Pitt. “Red ons dan allemaal.” De instellingen zijn kleurrijk, de personages aantrekkelijk of verachtelijk als dat nodig is, en de actie is zowel onwaarschijnlijk als leuk.
Het ene na het andere houdt de Pitts in gevaar en zorgt ervoor dat de lezers de bladzijden omslaan.

Het Keltische Rijk

23,45 in stock
Laatste update was op: juli 9, 2021 6:58 am

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044355338 | 400 pagina's

Leave your vote

137 points
Upvote Downvote
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Vlakko
Logo

Send this to a friend