Dopper fles aanbieding

Dopper drinkflessen wie kent ze niet, ze worden veelal gebruikt om te vullen met water of energiedrankjes bijvoorbeeld en zijn helemaal leuk! De duurzame drinkflesjes zijn onmisbaar geworden, we drinken dagelijks veel water. Een Dopperflesje is een echte eyecatcher geworden ze zijn er in maar liefst tien kleuren! Wanneer je altijd gewend bent om de petflesjes te kopen is de overstap naar een Dopperfles echt aan te raden, mede door het plastic dat je bespaard weg te gooien. Soms zijn dat wel meerdere petflesjes op een dag!
De Dopperfles kan keer op keer opnieuw gevuld worden met kraanwater en is gemakkelijk schoon te maken. Daarbij zijn ze in hippe kleuren te verkrijgen en je raadt het al; het blijft niet bij 1 Dopper in de kast, bij iedere outfit een andere kleur zou je haast willen!

Deze Dopperfles wordt gemaakt van kunststof korrels, deze korrels worden verhit en worden dan vloeibaar. Deze vloeibare kunststof wordt dan onder hoge druk in een matrijs gespoten, men noemt dit spuitgieten. Dit proces gaat heel snel er worden wel 4 dopjes en 2 flesjes in een minuut geproduceerd! Alle losse onderdelen worden gecontroleerd op oneffenheden en worden daarna naar een sociale werkplaats gebracht om vervolgens in elkaar te worden gezet. De Doppers krijgen een kaartje waarop vermeld wordt welke stichting wordt ondersteund door het bedrijf. De Dopperflesjes worden inmiddels wereldwijd verkocht en heeft inmiddels een Red Dot Honourable mention heeft ontvangen in de categorie ‘Living’.

Een Dopperflesje is lekvrij en je kunt de fles op verschillende manieren gebruiken, wanneer je de bovenste dop eraf draait, net als een gewoon petflesje, kun je er een slok uit nemen. De beker in het midden kun je ook gemakkelijk gebruiken, let op dat de fles dan niet geheel gevuld is, deze beker kun je echt als een op tafel neerzetten. Handig om mee te nemen naar de fitness of voor een stevige wandeling.

Dopper Original Drinkfles - 450 ml - Pink Paradise

12,50 in stock
Laatste update was op: juli 11, 2021 6:56 pm

Afmeting: 6 x 6 x 24 cm

 

Leave your vote

137 points
Upvote Downvote
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Vlakko
Logo

Send this to a friend