De top 10 supermodellen met het hoogste jaarinkomen

10e plaats – Doutzen Kroes: 8 miljoen dollar

Met een jaarinkomen van 8 miljoen dollar haalt het prachtige Nederlandse model de 10e plaats op de ranglijst.

9e plaats – Joan Smalls: $ 8,5 miljoen

In dit land is het 31-jarige model uit Puerto Rico waarschijnlijk niet zo populair als Heidi Klum, maar ze verdient talloze baantjes en opdrachten. Het succesvolle model, dat ook politiek actief is, had in 2019 een geschatte nettowaarde van $ 8,5 miljoen.

8e plaats – Bella Hadid: $ 8,5 miljoen

Isabella – genaamd “Bella” – Hadid begon haar modellencarrière op de prille leeftijd van 16. Het Amerikaanse model, dat in 2016 zelfs de ‘Model of the Year Award’ won, heeft een jaarinkomen van ongeveer acht en een half miljoen dollar.

7e plaats – Gigi Hadid: $ 9,5 miljoen

Dit is de grote zus van Isabella Hadid, die het helemaal niet gemakkelijk had, vooral aan het begin van haar modellencarrière. Jelena Noura – bekend als Gigi – Hadid toonde echter een ongelooflijke vechtlust en had uiteindelijk een steile modellencarrière: ze heeft nu 49 miljoen volgers op Instagram en siert de cover van talloze tijdschriften.

Op dezelfde manier bewandelt Gigi Hadid de catwalks van deze wereld voor de echt geweldige ontwerpers.

Ze heeft een geschat jaarinkomen van $ 9,5 miljoen.

6e plaats – Cara Delevingne: $ 10 miljoen

Het Britse model Cara Jocelyn Delevingne werd ontdekt door dezelfde modellenagent die Kate Moss naar ‘s werelds grootste catwalks bracht. Maar zelfs hier was succes vanaf het begin niet onvermijdelijk.

In 2018 boekte het topmodel een trotse verdienste van net geen 10 miljoen dollar.

5e plaats – Gisele Bündchen: 10 miljoen dollar

Zelfs op 39-jarige leeftijd is het Braziliaanse topmodel nog steeds erg groot in de zaken. Ondanks een mega-jaarinkomen van 10 miljoen dollar bleef ze toch echt aan de grond.

4e plaats – Rosie Huntington-Whiteley: $ 11,5 miljoen

Het Britse topmodel, nu 33, werd in 2003 ontdekt door een scout. Ze rende naar Victoria Secret en groeide niet alleen in populariteit in de loop van haar carrière, maar had ook een waanzinnig fortuin van $ 11,5 miljoen.

3e plaats – Chrissy Teigen: $ 11,5 miljoen

Christine Diane – genaamd Chrissy – Teigen is een Amerikaans model en de vrouw van John Legend. Ze wint de bronzen medaille in de ranglijst van de best betaalde modellen, namelijk met een jaarinkomen van ruim 11,5 miljoen dollar.

2e plaats – Karlie Kloss: $ 13,5 miljoen

Met een geschat jaarinkomen van $ 13,5 miljoen gaat de tweede plaats naar het prachtige Victoria’s Secret-model, Karlie Kloss. Haar carrière begon in haar vroege tienerjaren op 13-jarige leeftijd.

1e plaats – Kendall Jenner: $ 22,5 miljoen

En de winnaar is: Kendall Jenner met een ongelooflijk jaarinkomen van $ 22,5 miljoen. De zus van de selfmade miljardair Kylie Jenner heeft de eerste plaats veroverd van de rijkste modellen en dat niet alleen: de 23-jarige heeft een solide positie en naam verworven in de modellenindustrie en heeft al samengewerkt met grootheden als Estée Lauder, Calvin Klein en ook Adidas.

Leave your vote

138 points
Upvote Downvote
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Vlakko
Logo

Send this to a friend