De beste beauty- en make up Youtubers

Als je wat tips en trucs voor haar en make-up nodig hebt, bekijk dan deze beauty YouTube-kanalen. Deze goeroes weten het beste als het gaat om haar, make-up, huidverzorging, doe-het-zelf-projecten en meer. Beauty YouTubers zijn de kanalen om naar te kijken als je houdt van productrecensies, tutorials over make-up en gewoon algemene richtlijnen om er de hele dag fris en fantastisch uit te zien. Deze makers van beauty-inhoud helpen je om je routine te stroomlijnen wanneer je je klaarmaakt om ‘s ochtends de deur uit te gaan. Van de meest geabonneerde kanalen tot meer obscure YouTubers, je vindt het hier allemaal!

De beste beautyvideo’s op YouTube zijn gemakkelijk te volgen en geven kijkers advies over kwalitatieve, betaalbare producten. NikkieTutorials – gerund door de Nederlandse vlogger Nikkie de Jager – kreeg een recensie in Forbes en blijft een van de meest populaire kanalen voor schoonheidsadvies. Beautyvideo’s van YouTubers zoals Tati Westbrook, Gigi Gorgeous, PatrickStarrr, Zoella en Wayne Goss zijn ook geweldig als je tips wilt om een ​​nieuwe look te cultiveren.

Tati Westbrook

Tati Westbrook (geboren 14 februari 1982) is een Hollywood-visagiste en styliste die beauty-uitjes, tips, tutorials en recensies op haar kanaal, Tati, voorheen bekend als GlamLifeGuru, post. Ze was de nummer twee in de Allure beautyblogger van het jaar. Ze werd door Women’s Wear Daily uitgeroepen tot YouTube Breakout Beauty Star.

Jeffree Star

Jeffree Star (geboren Jeffrey Lynn Steininger Jr. 15 november 1985) is een Amerikaanse visagist, ondernemer, singer-songwriter, DJ, beauty YouTuber, model en internetberoemdheid. Hij is de oprichter en eigenaar van Jeffree Star Cosmetics.

Hij gebruikte MySpace vaak om zijn muziekcarrière te promoten. In 2009 bracht Star zijn eerste en enige studioalbum uit, Beauty Killer, met nummers als “Lollipop Luxury” met Nicki Minaj. Hij begon aan verschillende wereldreizen om zijn muziek te promoten. In 2010 tekende hij bij Konvict Muzik – wiens oprichter Akon Star omschreef als “the next Lady Gaga”. Star verliet de muziekindustrie echter abrupt in 2013 vanwege juridische problemen waarmee Akon tussen 2007 en 2010 werd geconfronteerd.

NikkieTutorials

Nikkie de Jager (geboren op 2 maart 1994), beter bekend onder haar YouTube-kanaalnaam NikkieTutorials, is een Nederlandse visagiste en beautyvlogger. Ze werd online populair in 2015 nadat haar YouTube-video ‘The Power of Makeup’ viraal ging en vele andere video’s inspireerde van mensen die hun gezicht met en zonder make-up lieten zien. Vanaf januari 2020 heeft haar YouTube-kanaal 13 miljoen abonnees en meer dan 1,2 miljard videoweergaven.

Bretman Rock

Bretman Rock, een YouTube-persoonlijkheid, werd bekend met zijn titelloze YouTube-kanaal Bretman Rock. Hij post vaak met zijn zus over tutorials over make-up, uitdagingen en reactievideo’s. Hij heeft ongeveer 6,5 miljoen abonnees verzameld op zijn YouTube-kanaal.

Bretman is geboren op de Filippijnen op 31 juli 1998. Hij heeft de Filippijnse nationaliteit, bezit Aziatische etniciteit en zijn geboorteteken is Leo. Hij deelde zijn jeugd met zijn zus, prinses Mae.

PatrickStarrr

Patrick Simondac (geboren 11 november 1989) is een Filipijns-Amerikaanse YouTube-schoonheidsexpert, beter online bekend als Patrick Starrr, die werkt als een professionele freelance make-upartiest. Hij trok meer dan 3,3 miljoen YouTube-abonnees aan. Hij won de prijs voor schoonheid bij de Streamy Awards 2017.

Michelle Phan

Michelle Phan (geboren 11 april 1987) is een Amerikaanse visagist, ondernemer en stemactrice die bekend werd als een YouTube-persoonlijkheid. [Een baanbrekende Beauty YouTuber, Phans YouTube-kanaal heeft meer dan 8,9 miljoen abonnees, 1,1 miljard levenslange views en 385 geüploade video’s.

Wayne Goss

Wayne Alan Goss (geboren op 4 maart 1978) is een Engelse visagist, YouTube-persoonlijkheid en ondernemer. Hij is vooral bekend om zijn “Wayne Goss” -kanaal op YouTube, hij is de maker en eigenaar van de gelijknamige make-upborstellijn die in september 2013 werd gelanceerd. Goss heeft gezegd dat hij begon als autodidact door het lezen van make-upboeken geschreven door hedendaagse kunstenaars Way Bandy en Kevyn Aucoin. Vervolgens vervolgde hij zijn studie make-up artistiek in Londen en volgde een professionele opleiding tot visagist.

De leukste beauty vloggers van Nederland | Esthetic Health

De Beauty Youtubers in dit overzicht hebben vaak een combinatie van persoonlijke vlogs en beauty-gerelateerde onderwerpen. Dit kan een review van een product zijn, een tutorial over hoe je het beste een smokey eye maakt of een gezellig shoplog waarin ze de laatste aankopen laten zien. Overzicht van de leukste beauty vloggers van Nederland

The 25 Absolute Best YouTube Beauty Vloggers | StyleCaster

Don’t get us wrong, we’re totally grateful to have access to some much information and amazing hair and makeup tips—it’s just that the deluge of beauty vloggers makes it a bit hard for us ...

De 25 bekendste vloggers uit Nederland - Scooperz

Vloggers worden daarom ook wel beschreven als influencers en bieden unieke advertentiemogelijkheden. Ook Nederland heeft haar eigen YouTube-sterren en één ding is zeker: de vloggers van eigen bodem zijn de minste niet. In dit artikel leggen we de 25 bekendste vloggers uit Nederland voor je onder de loep.

Beauty YouTuber - Wikipedia

A Beauty YouTuber, commonly referred to as a "beauty vlogger," "beauty guru," or "beauty influencer," or “Beautuber” is a person who creates and posts videos to YouTube about cosmetics, fashion, hair-styling, nail art, and other beauty-related topics. As of 2016, there were more than 5.3 million beauty videos on YouTube, and 86 percent of the top 200 beauty videos were made by beauty ...

Top Beauty Vloggers: 25 YouTube Influencers Sharing Beauty ...

The top beauty vlogger was just a teen when he was named a brand ambassador for CoverGirl. He posts about all things relating to makeup, as well as entertainment, music, and glimpses into his life on social media, where he has 4.2 million Instagram followers and four million YouTube subscribers.

12 x de leukste beauty blogs van Nederland! | Esthetic Health

Let op: Sommige beauty bloggers houden ook populaire YouTube-kanalen bij, deze dames vermelden we ook in onderstaand overzicht. Voor een overzicht met de leukste beauty vloggers van Nederland verwijzen we je graag door naar dat artikel.. 12 grote beauty blogs in Nederland

Leave your vote

138 points
Upvote Downvote
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Send this to a friend