Apache Tent – Beige – 10 Persoons

Een duurzame betrouwbare tent dat is de Apache tent, met een stoere uitstraling kun je met maar liefst 10 personen genieten van deze veelzijdige luxe tent!  Deze tent is een tipi tent, maar zonder middenstok, de Apache tent heeft twee ruime ingangen wat natuurlijk super handig is wanneer je er met tien personen gebruik van maakt.
De tent beschikt over Apex Vent Contol en dit zorgt voor het behoud van een optimaal klimaat, het tent doek is gemaakt van HydroTex poly katoen. De ventilatie is optimaal doordat er twee ingangen zijn.

Doordat er geen middenstok is verwerkt in de tent kun je van meer ruimte genieten en kun je makkelijk lopen in de tent. Er zijn drie A-stokken in aangebracht die dit mogelijk maken. Insecten en ander ongedierte waar je niet op zit te wachten worden buiten gesloten dmv het muskieten net dat helemaal afsluitbaar is. De tent is ruim genoeg om er een houtkachel in te zetten de afvoer hiervoor is al aangebracht. Deze outdoortent kun je voor verschillende doeleinden gebruiken denk aan vakantie met familie en vrienden, een gezellige speelruimte voor de kids of een plek om bijeenkomsten te organiseren. Het is dus een super veelzijdige tent die veel comfort biedt.

Coleman Vespucci 6 Tunneltent - Familietent - 6-Persoons - Groen

409,00 in stock
Laatste update was op: juni 4, 2024 1:11 pm

Geschikt voor aantal personen: 6 | Tunneltent | 2.47 kg | Waterkolom: 3000 mm | Stahoogte: 195 cm

Vlakko
Logo